EMÄ "KAIKU"

Kaikun pentuajoista ennen minulle tuloa voit lukea Taikarummun pentublogista klikkaamalla vuotta 2009.
Faktoja ja tarina siitä kuinka pentu minulle tuli löytyy Kaikun esittelystä.

Kaiku on siis alkukesästä neljä täyttävä narttu joka asustaa pienessä koiralaumassa luonani. Kaikun tuloa perheeseeni oli odotettu kauan ja vihdoin se sitten toteutui loppukesästä 2009. Alusta asti olen ajatellut että Kaiku on kennelini ensimmäisen pentueen emä ja nyt se vihdoin toteutuu.

Kaiku on luonteeltaan vilkas ja miellyttämisenhaluinen. Se pärjää mainiosti arjessa kanssani. Aivan täydellinen minun koirakseni Kaiku ei kuitenkaan ole. Sen hermorakenne on hieman rauhaton joka ilmenee ihmissidonnaisuutena ja piippailuna. Tämän luonteenpiirteen takia se ei ollut sovelias ystäväkseni kisakentille. Luonteensa puolesta se soveltuu erinomaisesti kotikoiraksi. Se tarvitsee paljon ihmisen läheisyyttä ja olisi varmaan parhaimmillaan perheen ainoana koirana. Kaiku tulee hyvin toimeen lasten kanssa ja ei vierasta erilaisuutta. Se on nopea oppimaan ja sopeutuvainen.

Kaiku on koko ikänsä ollut terve. Sen luusto on kuvattu  ja silmät peilattu terveeksi. Muutoin sitä ei ole tarvinnut käyttää kun rutiinisti eläinlääKärillä.

Kaikun profiili on erittäin kaunis. Sillä on narttumainen hieno pää ja ilme. Riittävän pitka runko ja hyvät kulmaukset.  Mielestäni se tarvitsisi lisää rungon ja luuston vahvuutta. Hieman lisää kulmauksia ja rintäkehää. Ei optimaali häntäkään olisi pahitteeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti